Onze werkplaats is uitgerust met moderne apparatuur om uw schade te repareren volgens de voorschriften. Voor al uw uitdeuk werk tot spuitwerk toe kunt u bij ons terecht. Op het gebied van schade en spuiten is er een heleboel mogelijk. Naast het repareren van grote schades zijn er ook diverse technieken om uw auto te herstellen, zoals restylen. Deze methodes zijn naast efficiënt ook kostenbesparend. Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen. Wij geven u 10% korting op het vastgestelde schadebedrag door de expert.

Indien nodig zullen wij de papieren rompslomp van u overnemen en regelen wij alles voor u met de verzekering. Tijdens de reparatie is vervangend vervoer, indien nodig, geen probleem.

In 1986 zijn wij ons bedrijf gestart met het herstellen van autoschades. In de loop der jaren hebben wij een visitekaartje afgegeven omtrent het schadeherstel, hierdoor waren wij ook toe gelaten om Focwa lid te worden. Helaas zijn er door de jaren heen vele veranderingen geweest waardoor wij ons lidmaatschap hebben moeten opzeggen. Of te wel we kunnen nu zeggen “voorheen Focwa Eurogarant lid“.

Mogelijk gemaakt door Mobilox